tas sjaal plaid

SJAALS, PLAIDS EN TASSEN UIT NEPAL

Sjaal met verhaal

Het verhaal begint bij Inge Hoogesteger die in 2013 voor het eerst een bezoek bracht aan Nepal. Ze kocht een aantal sjaals om in Nederland te verkopen. Dat betekende inkomsten voor de vrouwen die de sjaals maken en de opbrengst zou ze doneren aan een kindertehuis. Eenmaal terug in Nederland waren die sjaals binnen een week verkocht. Toen nam Inge een sprong in het diepe; ze nam ontslag om zich helemaal te richten op haar kersverse bedrijf ‘Sjaal met Verhaal.'

Er kwam een heel team van enthousiaste medewerkers.

Met de verkoop creëert 'Sjaal met Verhaal' werk voor inmiddels meer dan duizend vrouwen in Nepal en Thailand. Economisch zelfstandig kunnen zijn heeft een enorme positieve impact op hun leven en dat van hun kinderen.

Dat bijdragen aan een betere wereld doet Sjaal met Verhaal niet alleen met het ondernemen, maar ook nog met het ondersteunen van verschillende projecten zoals het bouwen van een medische post en ook het kindertehuis waar het allemaal begon kan nog steeds rekenen op steun. In tijden van crisis, zoals na de grote aardbeving of de uitbraak van Covid-19, zet 'Sjaal met Verhaal' extra stappen om de gemeenschap te helpen. 

Importeur sjaalmetverhaal.nl